Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie en voorzie je het bestuur van financiële rapportages. Je vertaalt onze wilde ideeën in financiële (on)mogelijkheden, stelt de jaarlijkse begroting op en bewaakt deze. Je beheert verzekeringen en weet ons te informeren over wet- en regelgeving op financieel gebied. Bij voorkeur ben je wegwijs in het werven van fondsen en subsidies.

Dit klinkt heel veel, maar qua tijdsinvestering moet je denken aan ongeveer 4u per maand, rondom de voorbereidingen voor de Noordelijke Zadenmarkt in het najaar en vroege voorjaar kan het iets meer zijn.

WIE JIJ BENT

Je houdt van details, hebt kennis van bovenstaande zaken en zet makkelijk de hoed van ‘kritische vragensteller’ op. Je bent georganiseerd, gestructureerd en zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Het geeft je voldoening om een beetje van je vrije tijd te besteden aan een doel dat je belangrijk vindt.

PROCEDURE

Denk je te passen in deze rol? Mail ons op info at noordelijkzadennetwerk.nl en we kijken uit naar een kennismakingsgesprek.